Blogg

S T Y L E  & S T A G E

YOUR INTERIOR DESIGN BLOG 

 28 juni 2019 

Varför Homestyling?


"Det är väll bara lite piff, jag kan göra det själv"


Fast...kan du verkligen det?Jag förstår att man lätt kan tro det, och om ni vill veta sanningen så finns det de som kan göra det själva, men långt ifrån alla. That's a fact! Många växlar ihop att tycka om inredning med att ha en scenografisk känsla för rumsflödet. Jag måste säga att många instagram konton med influencers har ofta mycket vackra möbler i sina rum men ofta i överflöd. Och det mina vänner skapar ett avbrott i den estetiska harmonin som många av oss ofta omedvetet strävar efter men tyvärr inte uppnå. De som lyckas på egen hand att styla sin lägenhet inför försäljning är den typ som oftast är estetiskt lagd och har redan ett sinne för det. Och vissa av den tidigare nämnda typen lyckas utveckla detta till en ytterligare nivå där man utför det som ett arbete.  Där finner ni oss! Vi är stylister, scenografer och entrprenörer. En oslagbar trio i ett, det är yrket, För mig finns det en oerhörd stolthet i yrket, i kvalitén som en leverar och i det härliga bemötandet gentemot våra många kunder . Vi har lärt oss genom många års erfarenhet samt kompetensutveckling, låt oss sköta jobbet åt er, om ni inte redan är en av oss förstås ;)


Bilden från ovan är på några av de 13 budgivare som deltog i ett intensivt budkrig på ett av våra stylade objekt.


15 juni 2019

Tillbaka från Barcelona och tillbaka till verkligheten. Vi spenderade en magisk kortvecka i livfulla Spaninen där vi hade vår planeringsdag samt möten med samarbetspartners. Det känns att vi kommer tillbaka med en ny fräsch energi och flera spännande projekt som ska komma till skott! 


I det här inlägget ska vi däremot prata om färg! 

I början av året målade vi om i hela lägenheten som en ny start på året. Vilken skillnad och vilket liv alla detaljer och inredning fick!


Vi ska inte fylla våra hem med nya trendiga dekorationer i hopp om att det ska bli snyggt.


Fixa grunden först.


Det är otrolig vad en ljusgrå färg kan göra i ett vardagsrum en blågrå nyans i matt finish till sovrummet.

Personligen köper jag från Alcros Pashmina serie, den är lite dyrare men vilken kvalité ! Det märks direkt.


Saken är att när du har målat om en väg så kan det räcke med en väldigt enkel hylla framför och kanske en rökfärgad rund spegel så har du skapat magi! Du behöver längre inte slösa tusentals kronor i jakt på ny inredning för att "piffa till" hemma. En minimalistisk skandinavisk stil är även en hållbara stil i vardagen och speciellt om en har småttingar som springer runt och stökar till. 


Så fixa grunden!1 juni 2019

Idag är inte vilken dag som helst utan det idag är det premiär för S T Y L E & S T A G E bloggen!


Vi kommer att prata om styling, och entrepenörskap.


Vi har alla gjort misstaget att bli köpsugna i butikerna och handlat inredning för tusentals kronor.


Fast när vi kommer hem så ser det ändå inte riktigt rätt ut som det såg ut i butiken. Det är av en simpel anledning, butiken har haft en tanke med sin inrednig.

I varje butik (iallafall de större, likt MIO etc) så finns det ett kommunikationsteam som jobbar med inredning samt flödet i butiken för att du som köpare ska få just den där känslan att du vill ha med dig hela butiken hem.


Men varje hem är individuellt och det får man inte glömma. Se över vad som funkar i ditt hem och rensa innan du köper nytt. Försöka att skapa en tanke genom att ha en sammanhängande still i hemmet.


Blanda t.ex. inte skandinavisk stil med en glammig stil. Därför är det så viktigt att du först och främst hittar din stil, din preferens, vad du faktiskt tycker om!


Bloggen släpps som sagt idag och vi befinner oss i Barcelona dagen till ära. Så nu blir det ett middagsfirande med bubbel och tapas!  Ciao for now .Have a stylish day!Telefon: 076 - 908 12 46

LINDHAGENSGATAN 108, 112 18 STOCKHOLM


"STYLE IS A WAY TO SAY WHO YOU ARE WITHOUT HAVING TO SPEAK"

© Copyright. All Rights Reserved.

Follow Us